WINTERCLUB WITTE BEER

Zaterdag jl werd voor het eerste in het 85-jarig bestaan van onze geliefde tennisclub een team afgevaardigd die onze kleuren ging verdedigen tijdens een winterinterclubontmoeting.

 

Er werd gespeeld in T.C. Orscamp tegen onze vrienden uit KTCB. Ondanks het groot verschil in punten, 250 punten voor KTCB en 170 punten voor de Witte Beer werd het een meer dan verdienstelijke 3-3. Onze beren, bestaande uit een leuke mix van nieuwe leden en “ervaren” leden,  vochten voor elk punt, en op die manier kon een nederlaag vermeden worden. Nadien werden bij een natje en droogje de wedstrijden volledig geanalyseerd. De sfeer tussen de clubs was zeer gemoedelijk, zodat deze eerste ontmoeting als zeer geslaagd mag bestempeld worden.

Speelden voor KG Witte Beer in deze historische ontmoeting : Ines Weegmann, Margot Ooghe, Mathias van Vlaanderen, Peter Jacxssens, Pieter-Jan Ameloos, Chris Nauwynck, Jan De Ruyter, Marc Gillemon, Piet Gillemon, Mathieu Paulus, Han Laporte en Bruno Vermeersch.

Indien er nog sportievelingen zijn die willen deelnemen aan de winterinterclub kunnen zij zich melden bij Jan De Ruyter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0472/33.50.60.

De volgende ontmoeting gaat door op 20 januari om 20.30 u : Zedelgem – KG Witte  Beer.

website door geselle.be